MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Miły Pan rozgrzał publiczność na Megamocy Piekoszowa. Szaleństwo pod sceną! [ZDJĘCIA]

Miły Pan rozgrzał publiczność na Megamocy Piekoszowa. Szaleństwo pod sceną! [ZDJĘCIA]

Pociął mężczyznę mieczem samurajskim w Boguszowie - Gorcach. Uwaga drastyczne!

Pociął mężczyznę mieczem samurajskim w Boguszowie - Gorcach. Uwaga drastyczne!

Polecamy

Gdzie znajdują się najlepsze plaże w Polsce w 2024 roku?

Gdzie znajdują się najlepsze plaże w Polsce w 2024 roku?

Skandaliczne zachowanie nauczycielki. Grozi jej postępowanie dyscyplinarne

Skandaliczne zachowanie nauczycielki. Grozi jej postępowanie dyscyplinarne

Maluchy bez smartfonów – trwa dyskusja o zakazie

Maluchy bez smartfonów – trwa dyskusja o zakazie