MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

Transmisja sparingu Lechia - Chojniczanka. Początek o 15:00

Transmisja sparingu Lechia - Chojniczanka. Początek o 15:00

Świątek i Hurkacz poznali rywali w 2. rundzie Wimbledonu. Sprawdź, na kogo trafili

Świątek i Hurkacz poznali rywali w 2. rundzie Wimbledonu. Sprawdź, na kogo trafili

Polecamy

Od dzisiaj ruszyła kolejna odsłona programu „Dobry start". Jak złożyć wniosek?

Od dzisiaj ruszyła kolejna odsłona programu „Dobry start". Jak złożyć wniosek?

Najlepsza zupa soczewicowa. Zrobisz ją w jednym garnku

Najlepsza zupa soczewicowa. Zrobisz ją w jednym garnku

Czeszka, którą pokochali Polacy. Jak teraz wygląda współgospodyni „Herbatki u Tadka”?

Czeszka, którą pokochali Polacy. Jak teraz wygląda współgospodyni „Herbatki u Tadka”?