MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Najlepsza szkoła regionu na Egzaminie Ósmoklasisty. Oto sposób na sukces [WIADOMOŚCI]

Najlepsza szkoła regionu na Egzaminie Ósmoklasisty. Oto sposób na sukces [WIADOMOŚCI]

Śląscy policjanci w akcji. Na sygnałach na gliwicką porodówkę

Śląscy policjanci w akcji. Na sygnałach na gliwicką porodówkę

Polecamy

Czy papryka chili może zabić? Zobacz wyniki naszego śledztwa

TYLKO U NAS
Czy papryka chili może zabić? Zobacz wyniki naszego śledztwa

Hybrydy Toyoty. Które modele są najpopularniejsze?

Hybrydy Toyoty. Które modele są najpopularniejsze?

Nigdy nie rób tego w samolocie! Stewardesa ostrzega, że to może się odbić na zdrowiu

HIT DNIA
Nigdy nie rób tego w samolocie! Stewardesa ostrzega, że to może się odbić na zdrowiu