MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Za mało lub za dużo panierki - kotlet schabowy panierujemy...

Takie błędy popełniamy najczęściej przyrządzając kotlety schabowe. Zobacz, jak prawidłowo usmażyć schabowego

Za mało lub za dużo panierki - kotlet schabowy panierujemy kolejno w mące, roztrzepanym jajku, a na koniec w bułce tartej. Warto zrobić to dokładnie, by uzyskać równą panierkę na całej powierzchni mięsa. Ważne jest tu jednak wyczucie. Zbyt dużo wklepanej bułki tartej sprawi, że kotlet będzie ciężki w smaku.

Zobacz również

Są już fundamenty nowego żłobka w Starym Sączu. Na placu budowy praca wre

Są już fundamenty nowego żłobka w Starym Sączu. Na placu budowy praca wre

Lek typu „koń trojański” skutecznie odchudza. Czy już niedługo będzie można go kupić?

Lek typu „koń trojański” skutecznie odchudza. Czy już niedługo będzie można go kupić?

Polecamy

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi

Wywiad z Piotrem Kopkiem, nowym prezesem WFOŚiGW w Łodzi